ΔΕΥΤΕΡΑ 10.11.2025 15:07
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Δέντρο έπεσε λόγω της κακοκαιρίας και έσπασε παρμπρίζ σταθμευμένου ΙΧ (Video)

10.11.2025 08:12

Πτώση δέντρου σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Αρμενοπούλου, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην πόλη.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες με ένα όχημα, προκειμένου να απομακρύνουν τον κορμό και τα κλαδιά, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο αποκαταστάθηκε μετά τις απαραίτητες ενέργειες.

Οι Aρχές υπενθυμίζουν ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από οδηγούς και πεζούς, καθώς έχουν αναφερθεί και άλλες πτώσεις κλαδιών σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Διαβάστε επίσης

«Πουλούσε ναρκωτικά μέσα στην εκκλησία» ο παλαιοημερολογίτης youtuber ιερέας – Ο ρόλος του στην συμμορία

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Αθήνα – Έκλεισε η Σοφοκλέους

Πυκνώνουν τα στοιχεία και εντείνονται οι έρευνες για το μακελειό στα Βορίζια – Προφυλακίστηκαν τα τρία αδέρφια της οικογένειας Φραγκιαδάκη


ΔΕΥΤΕΡΑ 10.11.2025 15:06
Exit mobile version