search
ΔΕΥΤΕΡΑ 24.11.2025 16:28
MENU CLOSE

MEGA: Η απορία της Φαίης Σκορδά στο «Buongiorno» για το σπορ αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά (video)

24.11.2025 14:37
skorda_tsitsipas

Τις προηγούμενες ημέρες την πρωινή τηλεοπτική ζώνη απασχόλησε η είδηση για την υπερβολική ταχύτητα με την οποία διαπιστώθηκε ότι κινείτο το υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά στην Αττική Οδό.

Η τροχαία παράβαση, με ηλεκτρονική κλίση, αποτέλεσε θέμα για την εκπομπή «Buongiorno» στο οποίο ο ρεπόρτερ ακούγεται να διαβάζει ότι το σπορ -διθέσιο- αμάξι οδηγούσε «τρίτο άτομο» και όχι ο έλληνας αθλητής, σύμφωνα με δήλωση του νομικού εκπροσώπου του, η οποία αναμεταδόθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ προκαλώντας… απορία στην παρουσιάστρια της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ1: Διεκδικεί ευρωπαϊκό τηλεοπτικό βραβείο με το «Παιδί» της

3ο Συνέδριο ΕΙΗΕΑ: Η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να ενισχύσει την αξιοπιστία της Ενημέρωσης

Σε εξέλιξη η τηλεοπτική «σαλαμοποίηση» του Champions League, διεθνώς – Η «επόμενη ημέρα» για το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.11.2025 16:26