ΣΑΒΒΑΤΟ 17.01.2026 21:03
MENU CLOSE

Άγρια επίθεση σε YouTuber στα Γιάννενα – Έκανε live μετάδοση, εμφανίστηκε με χτυπήματα στο πρόσωπο (Video)

02.12.2025 21:22

Θύμα επίθεσης εν ώρα live μετάδοσης έπεσε ο YouTuber Teosty ενώ βρισκόταν σε κατάστημα στα Γιάννενα, με τον ίδιο να εμφανίζεται με χτυπήματα στο πρόσωπό του μετά το άγριο περιστατικό. 

Τελικά, ο Teosty αποφάσισε να βγει από το κατάστημα και να ζητήσει τον λόγο, με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση από «5 με 10 άτομα», όπως ο ίδιος αναφέρει. 

Μάλιστα, ο YouTuber είχε αφήσει ανοιχτό το μικρόφωνό του την ώρα της συμπλοκής, με αποτέλεσμα να καταγραφεί μέρος της. 

Εμφανίστηκε με μελανιές στο πρόσωπο

Μετά το περιστατικό, ο ίδιος επανήλθε on camera, με τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό να είναι εμφανή στο πρόσωπό του. 

Ο Teosty σημείωσε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά, ενώ στη διάρκεια του βίντεο καταγράφεται και η επικοινωνία του νεαρού YouTuber με τις Αρχές. 

Διαβάστε επίσης:

Αμετακίνητοι παραμένουν οι αγρότες: Ενισχύονται με τρακτέρ τα μπλόκα σε δρόμους και τελωνεία

Ελεύθερος με εγγύηση 150.000 ευρώ ο επίσκοπος που φέρεται να συνεργαζόταν με την κρητική μαφία

Με πάνω από 100 χλμ έτρεχε ο 29χρονος στη Λούτσα – Πώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του (Video)

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.01.2026 20:56
Exit mobile version