ΔΕΥΤΕΡΑ 26.01.2026 06:58
MENU CLOSE

Λάδι στη φωτιά από τον Φλωρίδη: «Γκάνγκστερ» οι αγρότες που συμμετείχαν σε επεισόδια (Video)

10.12.2025 13:15

Την ώρα που η κυβέρνηση απευθύνει έκκληση στους αγρότες να διαμορφώσουν αντιπροσωπεία, προκειμένου να συναντηθούν ακόμα και με τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Δικαιοσύνης μοιάζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά, με δηλώσεις που έκανε νωρίτερα.

Ωστόσο, ο υπουργός δεν σταμάτησε εκεί: παρά το γεγονός ότι – εκτός από τοπικού χαρακτήρα ζητήματα – οι κινητοποιούμενοι αγρότες έχουν ένα σαφές και γνωστό πλαίσιο αιτημάτων, ο Γ. Φλωρίδης υποστήριξε ότι δεν έχουν ακόμα καταλήξει ποια είναι τα αιτήματά τους. «Η κυβέρνηση διά του πρωθυπουργού έχει καλέσει τους αγρότες να προσέλθουν σε διάλογο συντεταγμένα με τα προβλήματα που τους απασχολούν. Αυτή η πρόσκληση μέχρι στιγμής δεν γίνεται αποδεκτή, γιατί, από ό,τι καταλαβαίνουμε, βγήκαν στους δρόμους και ακόμη δεν έχουν καταλήξει ποια είναι τα αιτήματά τους», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν θέλουμε να γινόμαστε μάντεις κακών, αλλά δεν πιστεύουμε ότι τα όσα είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης λειτουργούν στην κατεύθυνση της καταλλαγής – το αντίθετο μάλιστα

Διαβάστε επίσης

Ο Σιμόπουλος την είδε… Βίλχελμ Ράιχ αφήνοντας σύξυλους Στραβελάκη και Καραμήτρου – Φταίνε οι άλλοι για τα μπλόκα, όχι η κυβέρνηση

Βιβλίο Τσίπρα: Την Τρίτη η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα

Ο περιφερόμενος Καραχάλιος και η δήθεν πραμάτεια του

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.01.2026 06:57
Exit mobile version