Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για εισιτήριο της τάξης των δύο ευρώ, το οποίο θα καλούνται να πληρώνουν οι τουρίστες από το νέο έτος προκειμένου να δουν το σιντριβάνι Φοντάνα Ντι Τρέβι στο κέντρο της Ρώμης, κάνει λόγο το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.
Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, το νέο μέτρο θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται από τις 7 Ιανουαρίου, ενώ από την πληρωμή του εισιτηρίου θα εξαιρούνται μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι της ιταλικής πρωτεύουσας.
Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες, ο δήμος της Ρώμης αποφάσισε ήδη τον περιορισμό του ημερήσιου αριθμού επισκεπτών στο σιντριβάνι, το οποίο κατασκευάστηκε πριν από τρεις αιώνες, την εποχή του μπαρόκ.
Συγκεκριμένα, απαγορεύτηκε να βρίσκονται συγχρόνως στο χώρο πάνω από τετρακόσιοι επισκέπτες.
Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο δήμος της Ρώμης υπογράμμισε, πάντως, ότι «δεν έχουν ακόμη ληφθεί οριστικές αποφάσεις» και ότι «πρόκειται μόνον για ένα ενδεχόμενο το οποίο, ως γνωστόν, η δημοτική αρχή εξετάζει εδώ και καιρό».
Διαβάστε επίσης:
Ο Τραμπ έχει «την προσωπικότητα ενός αλκοολικού», λέει η προσωπάρχης του Αμερικανού προέδρου
Κρεμλίνο: Η συμμετοχή των Ευρωπαίων στις διαπραγματεύσεις «δεν προμηνύει τίποτα καλό»
Σπρωξίματα, φωνές και μαλλιοτραβήγματα – Χάος στο Κογκρέσο του Μεξικού (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.