ΤΕΤΑΡΤΗ 17.12.2025 22:38
MENU CLOSE

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθερες με περιοριστικούς όρους η σύζυγος και η αδελφή του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης από την Κρήτη

17.12.2025 18:42

Ελεύθερες με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και χρηματική εγγύηση αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον Ευρωπαίο Ανακριτή η σύζυγος και η αδελφή τού θεωρούμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης από την Κρήτη που εισέπραττε παράνομα επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Συμφώνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν κατά τις απολογίες τους τις κατηγορίες, ισχυριζόμενες ότι ο φερόμενος ως αρχηγός είχε την οικονομική διαχείριση των περιουσιών τους. Είπαν επίσης ότι εκείνος υπέβαλε και τις αιτήσεις εκ μέρους τους.

Διαβάστε επίσης

Δίκη Χρυσής Αυγής: Την ενοχή των 42 κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας

Θέμα καθαίρεσης της Καρυστιανού από τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών θέτει η Βασάρα: «Δεν μπορείς να είσαι πρόεδρος και να δημιουργείς κόμμα»

Δημοσιογράφος μήνυσε τον ευρωβουλευτή Νίκο Παππά για ξυλοδαρμό σε μπαρ στο Στρασβούργο – Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τον έθεσε ο Φάμελλος

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.12.2025 22:38
Exit mobile version