Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η ΑΕΚ έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους της στην φάση των «16» του Conference League.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε στη Νιόν η κλήρωση για τα playoffs της διοργάνωσης, με τη συμμετοχή των ομάδων που τερμάτισαν στις θέσεις 9 ως 24 στην League Phase.
Τα δύο ζευγάρια που ενδιαφέρουν την Ενωση έγιναν γνωστά. Νόα-Άλκμααρ και Ντρίτα-Τσέλιε είναι τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο ένας αντίπαλος για την ΑΕΚ, τον οποίο θα μάθει στην κλήρωση της 27ης Φεβρουαρίου.
Τα δύο μονοπάτια (γκρι και πράσινη ζώνη) που προέκυψαν από την κλήρωση σήμερα, έβγαλαν πολύ δυνατές μάχες ως τα ημιτελικά σε μία πλευρά, καθώς Φιορεντίνα, Κρίσταλ Πάλας συναντώνται στα προημιτελικά αν φτάσουν ως εκεί, ενώ στην άλλη πλευρά του ταμπλό απουσιάζει το ηχηρό όνομα.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ θα δώσει τη ρεβάνς των «16» στην OPAP Arena (19/3), ενώ το ίδιο θα συμβεί και στα προημιτελικά (16/4) εφόσον προκριθεί.
Αντίθετα, αν φτάσει στα ημιτελικά θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας (30/4).
Διαβάστε επίσης:
Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με τη Γοδόι Κρουζ για τη μεταγραφή του Αντίνο
Η Στεφανίδη επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από 1,5 χρόνο αποχής
NBA Europe: Συζητήσεις με Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε ο κομισάριος του ΝΒΑ – «Στόχος η έναρξη το 2027»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.