Η στιγμή που οι τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ μεταφέρονται στο νοσοκομείο - Τι είπε ο διευθυντής του για την κατάσταση των τραυματιών (Video)
Σε νοσοκομείο στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας νοσηλεύονται οι τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκαν κατά τη θανατηφόρα σύγκρουση με φορτηγό.
Αναλυτικά όσα είπε
«Οι τρεις ασθενείς μεταφέρθηκαν στο Κλινικό Νοσοκομείο Επειγόντων Περιστατικών της Κομητείας Τιμισοάρα, Casa Austria. Ο ένας από αυτούς έχει πολλαπλά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη, κατάγματα πλευρών και κάταγμα κλείδας.
Ο δεύτερος έχει κάταγμα στη σπονδυλική στήλη και τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ ο τρίτος ήταν σε εγρήγορση και συνεργάσιμος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάι Μπαλάν.
Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι σοροί των άλλων 7 επιβατών.
«Είναι καλά, από τη πρώτη στιγμή είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Έκαναν όλες τις εξετάσεις και μου είπαν ότι είναι καλά», δήλωσε Έλληνας κάτοικος της περιοχής που βρέθηκε στο νοσοκομείο.
Τρεις από τους οπαδούς που σκοτώθηκαν στο τροχαίο δυστύχημα κατάγονταν από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, τρεις από Θεσσαλονίκη (Συκιές, Νεάπολη και Εύοσμο) και ένας από την Κατερίνη.
Είχαν προορισμό τη Λιόν όπου ο Δικέφαλος του Βορρα θα αναμετρηθεί την Πέμπτη με την ομώνυμη ομάδα για το Europa League.
Το βανάκι προσπέρασε όχημα στην είσοδο του περιφερειακού δρόμου Λούγκοτζ, προσπαθώντας να επανέλθει στη λωρίδα κυκλοφορίας του, χτύπησε βυτιοφόρο, πριν εκσφενδονιστεί στην αντίθετη κατεύθυνση, όπου συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.
Διαβάστε επίσης