ΔΕΥΤΕΡΑ 02.03.2026 17:26
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στον Κολωνό: Διώξη για ανθρωποκτονία με δόλο και άλλα δύο κακουργήματα στον σύντροφο της 31χρονης

02.03.2026 14:28

Ποινική δίωξη για τη δολοφονία της συντρόφου του και για άλλα δύο κακουργήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 38χρονου που συνελήφθη ως ύποπτος για τον θάνατο της 31 ετών εγκύου η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι Σαββάτου στο σπίτι της στον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε στην Αστυνομία ότι ο θάνατος της συντρόφου του οφείλεται σε δυστύχημα.

Σύμφωνα ωστόσο με τις διωκτικές αρχές, το θύμα φέρει τραύματα που δεν παραπέμπουν σε πτώση της από τη σκάλα όπως φαίνεται να είπε ο σύντροφός της.

Η δικογραφία ανατέθηκε σε ανακριτή στον οποίο θα διαβιβαστεί και η ιατροδικαστική έκθεση για τις αιτίες θανάτου της γυναίκας.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Εντοπισμός 58 μεταναστών, ανάμεσά τους 34 γυναικόπαιδα – Δύο συλλήψεις

Καταγγελία του συλλόγου Τεμπών: Το Δημόσιο δεν στηρίζει την κατηγορία για τις παραλείψεις της 717 που δεν εντόπισαν οι Επιθεωρητές

Συνήγορος του Πολίτη: Πάνω από 20.000 αναφορές – Φορολογία, ασφάλιση, υγεία, αφορούν οι περισσότερες καταγγελίες

ΔΕΥΤΕΡΑ 02.03.2026 17:24
Exit mobile version