Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για την πορεία της στο θέατρο, τις προσωπικές επιλογές που καθόρισαν τη ζωή της, αλλά και τα παιδικά της χρόνια μίλησε η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτοντας ότι χρειάστηκε να έρθει σε σύγκρουση με τον πατέρα της, όταν επέλεξε τον δρόμο της υποκριτικής.
Σε συνέντευξή της στην Έλενα Παπαβασιλείου και την εκπομπή «EQ», η ηθοποιός ρωτήθηκε για το αποτύπωμα που θέλει να αφήσει πίσω της, με την ίδια να απαντά ότι δεν την αφορά πώς θα τη θυμούνται μετά τον θάνατό της, αλλά μόνο να είναι περήφανη η κόρη της.
«Όταν θα έχω φύγει απ’ τη ζωή; Δεν με ενδιαφέρει. Όταν φύγω δεν ξέρω τι θα γίνει, ούτε με νοιάζει. Με νοιάζει να έχω μία πολύ καλή φήμη για το παιδί μου. Δεν με νοιάζει η υστεροφημία. Μόνο για την κόρη μου με νοιάζει. Να είναι περήφανη για τη μητέρα της, όπως είμαι εγώ περήφανη για τη δική μου μητέρα. Δεν με απασχολεί η ματαιοδοξία αυτή, πώς είμαι, πώς με θυμούνται, η ζωή είναι εδώ» τόνισε.
«Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόμουν ηθοποιός. Εγώ ήθελα να γίνω διπλωμάτης. Ο μπαμπάς μου δεν με άφησε. Τότε ήταν άλλες εποχές. Ότι έλεγε ο πατέρας και η οικογένεια ήταν νόμος. Βέβαια αν είχε φανταστεί ότι θα γινόμουν ηθοποιός θα με άφηνε. Δεν το είχε φανταστεί του ήρθε απότομο. Του το ανακοίνωσα αφού είχα ήδη παίξει στο “Γιούγκερμαν”, είχα ήδη κάνει γυρίσματα. Τότε του είπα “μπαμπά στις επτάμιση άνοιξε την τηλεόραση”, μου λέει “τι να δω στην τηλεόραση;” και του απάντησα “εμένα με τον Αλέκο Αλεξανδράκη”. Τότε με ρώτησε τι θα κάνω εγώ με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και του είπα ότι είμαι η παρτενέρ του. Είναι σοβαρό επάγγελμα αυτό για να το κανείς καλά, θα το σκεφτείς… Αν το σκεφτείς και γίνεις πολύ καλή θα κρατήσεις το Ντενίση. Αν σκοπεύεις να μείνεις στην ψάθα και να κανείς κάτι ρολάκια, άλλαξε από τώρα επίθετο”», είπε, τέλος, για την αντίδραση του πατέρα της όταν έμαθε ότι η κόρη του έγινε ηθοποιός.
Διαβάστε επίσης:
«Ο μπαμπάς μου δεν πονάει πια»: Το συγκλονιστικό μήνυμα της 9χρονης κόρης του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ
Έξαλλος ο Τζάστιν Μπίμπερ με τους παπαράτσι – Τους πέταξε μπουκάλι με νερό (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.