Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η διεύρυνση των κομμάτων είναι σαν τα οικογενειακά τραπέζια. Είναι ωραία και χαρούμενα μέχρι να έρθει ο αχώνευτος και μισητός και ενοχλητικός συγγενής.
Κάπως έτσι την πάτησε και η Διαμαντοπούλου με την διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ. Μια χαρά πήγε η διεύρυνση, η αμφίπλευρη διεύρυνση όπως της άρεσαν τα λέει ίδια, μέχρι που μπήκε σ’ αυτή ο Πελεγρίνης. Ο οποίος, αν θυμάστε καλά, είχε κάνει υπουργός του Τσίπρα. Αλλά δεν ενόχλησε και δεν ενοχλεί αυτό, την Διαμαντοπούλου. Το θέμα είναι ότι ο Πελεγρίνης είχε πολεμήσει τον νόμο που είχε φτιάξει η ίδια πριν 14 χρόνια περίπου.
Τον είχε πολεμήσει σφόδρα μάλιστα ως πανεπιστημιακός τότε και όχι ως ηθοποιός, καριέρα που ξεκίνησε αργότερα και είχε μάλιστα εντυπωσιάσει κάποια στιγμή. Μόλις είδαν τον Πελεγρίνη λοιπόν οι άνθρωποι της Διαμαντοπούλου θυμήθηκαν ότι διεύρυνση πρέπει να έχουν κόκκινες γραμμές και διάφορα τέτοια όμορφα.
Καλά θα πάει αυτό! Ειδικά η επόμενη φάση που η Χαριλάου θέλει να έχει… εντυπωσιακά, βουλευτές και άλλους σημαντικούς παράγοντες.
Διαβάστε επίσης:
Γιατί εισηγούνται στον Μητσοτάκη πρόωρες εκλογές και γιατί ο ίδιος αρνείται
Κασσελάκης: «Αυτόνομα στις εκλογές οι “Δημοκράτες-Προοδευτικό Κέντρο”» – Εκτίμηση για κάλπες το 2027
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.