Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Happy end είχε η περιπέτεια μιας γάτας στην Πάρο που τελικά διασώθηκε χάρη στην αυτοθυσία ενός μετανάστη, μετά από 10 μέρες που ήταν παγιδευμένη πάνω σε φοίνικα ύψους 9 μέτρων, στην Χρυσή Ακτή.
Η γάτα εντοπίστηκε από κάτοικους της περιοχής, οι οποίοι προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να την απεγκλωβίσουν. Η Πυροσβεστική Πάρου και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Πάρου, προσπάθησαν να διασώσουν το άτυχο ζώο, αλλά δεν υπήρχε πρόσβαση σε όχημα στο συγκεκριμένο σημείο.
Ο Niaz από το Αφγανιστάν ρισκάροντας τη ζωή του σκαρφάλωσε στον φοίνικα χωρίς δεύτερη σκέψη, απεγκλώβισε τη γάτα, την έβαλε σε μια σακούλα και την κατέβασε στο έδαφος με ασφάλεια.
Παρά τις 10 μέρες ταλαιπωρίας, η γάτα ήταν σε καλή κατάσταση, έφαγε, ήπιε νερό και εξετάστηκε από κτηνίατρο.
Δείτε το βίντεο της διάσωσης:
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 27χρονη και «καρφώθηκε» σε βιτρίνα καταστήματος (photos/video)
Βιολάντα: Αυτοψία στο εργοστάσιο από την πολεοδομία Τρικάλων – Οι σοβαρές παρατυπίες και τα πρόστιμα
Άγιοι Ανάργυροι: Άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία και έβαλαν φωτιά σε καφετέρια (video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.