search
ΔΕΥΤΕΡΑ 23.03.2026 13:04
MENU CLOSE

Κατερίνα Στανίση: «Αν βγει το βιβλίο μου τώρα, ένα πρόσωπο δικό μου θα στενοχωρηθεί πολύ» (Video)

23.03.2026 10:00
stanisi-new

Τους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η κυκλοφορία του βιβλίου της για τη ζωή και την επαγγελματική της διαδρομή αποκάλυψε η Κατερίνα Στανίση.

Όπως εξήγησε, το βιβλίο είναι σχεδόν έτοιμο, ωστόσο, η ίδια προτιμά να πάνε λίγο πίσω τα πράγματα χρονικά καθώς μέσα σε αυτό αναφέρεται σε ένα άτομο το οποίο, αν διαβάσει το περιεχόμενο, θα στενοχωρηθεί.

Όπως τόνισε, πρόκειται για έναν άνδρα από το παρελθόν της, ο οποίος στην παρούσα φάση αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και η ίδια δεν θα ήθελε να επιδεινωθεί η υγεία του.

«Το βιβλίο, που ετοιμάζω, είναι σχεδόν έτοιμο. Ένα πρόσωπο δικό μου, που το αναφέρω μέσα, δεν είναι καλά στην υγεία του και, εάν βγει το βιβλίο τώρα, εγώ θα νιώσω πολύ άσχημα. Γιατί ξέρω ότι θα στενοχωρηθεί και θα επιβαρυνθεί η υγεία του. Αυτό που αναφέρω στο βιβλίο, για το πρόσωπο αυτό, δεν είναι και ευχάριστο. Οπότε θα το πάω λίγο πίσω. Είναι ένα πρόσωπο δικό μου, ένας άνδρας από το παρελθόν μου. Μετά από μια κακοποιητική σχέση, κάποια κατάλοιπα μένουν μέσα σου. Και μετά αυτό δεν σε αφήνει να φτιάξεις τη ζωή σου, σε κρατάει πίσω. Είσαι πιο καχύποπτη, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι βέβαια αλλά υπάρχει ένας φόβος» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο».

Διαβάστε επίσης:

Νανά Παλαιτσάκη: «Η μητέρα μου ήταν πάντοτε επικριτική – Ποτέ δεν ήμουν αρκετή για εκείνη» (Videos)

Ξεσπά η Δέσποινα Καμπούρη: «Είστε αυτοί που στέλνετε κατάρες κρυμμένοι πίσω από τρολ λογαριασμούς – Όλοι σας ξέρουμε»

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έφτασα στην άκρη του γκρεμού, η κατάθλιψη δεν φεύγει ποτέ» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.03.2026 13:04