search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.04.2026 23:47
MENU CLOSE

Δούκας: Προσυπογράφει τη δήλωση Σάντσεθ – «Δεν θα χειροκροτήσουμε όσους έβαλαν φωτιά στον κόσμο επειδή εμφανίστηκαν με έναν κουβά νερό»

08.04.2026 17:41
doykas santheth 09- new

Με μια αναδημοσίευση της ανάρτησης του Ισπανού πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ για την εκεχειρία που ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν σχολίασε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή .

«Η εκεχειρία είναι πάντα καλή είδηση – ιδιαίτερα όταν οδηγεί σε μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη. Όμως αυτή η πρόσκαιρη ανακούφιση δεν μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε το χάος, την καταστροφή και τις ζωές που χάθηκαν.

Η κυβέρνηση της Ισπανίας δεν θα χειροκροτήσει όσους έβαλαν φωτιά στον κόσμο μόνο και μόνο επειδή εμφανίζονται με έναν κουβά.

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι: διπλωματία, σεβασμός στο διεθνές δίκαιο και ΕΙΡΗΝΗ» έγραψε στα social media ο Ισπανός πρωθυπουργός, ο οποίος ήταν από τους ελάχιστους που «ύψωσε» ανάστημα στον Τραμπ, κλείνοντας τον εναέριο χώρο της Ισπανίας για τα πολεμικά αεροσκάφη των ΗΠΑ και μην επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιούν τις βάσεις της χώρας του για πολεμικά πλήγματα.

«Μια δήλωση του Πέδρο Σάντσεθ που τα λέει όλα: Δεν θα χειροκροτήσουμε όσους έβαλαν φωτιά στον κόσμο επειδή εμφανίστηκαν με έναν κουβά νερό» σχολιάζει ο Χάρης Δούκας στα social media.

Διαβάστε επίσης:

Μαρινάκης για άρση ασυλίας βουλευτών: Η κατά περίπτωση εξέταση έχει να κάνει με την πολιτική αξιολόγηση της κάθε περίπτωσης

«Σύρραξη» ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τη Σώτη Τριανταφύλλου: «Η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να κάνει μαθήματα περί θεσμικών ορίων»

Kοινή δήλωση ΕΕ και Καναδά για «γρήγορο» και «διαρκή» τερματισμό του πολέμου – Υπογράφει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.04.2026 23:45