Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε μοναχός στο Άγιο Όρος, λίγο μετά την ολοκλήρωση της λιτανείας της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας «Άξιον Εστί».
Το περιστατικό συνέβη σε ορεινό δρόμο πάνω από τις Καρυές. Το αγροτικό όχημα που οδηγούσε ο μοναχός ανετράπη με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του και τον τραυματισμό του συνεπιβάτη του.
Ο μοναχός, σύμφωνα με το eleftheria, υπέστη αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.
H υπόθεση διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές σε συνεργασία με τη διοίκηση του Αγίου Όρους.
Διαβάστε επίσης
Κεφαλονιά: Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος της 19χρονης – Τι κατέθεσαν οι τρεις συλληφθέντες
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.