search
ΤΡΙΤΗ 14.04.2026 14:47
MENU CLOSE

Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε 33χρονο για άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία

14.04.2026 11:15
xeiropedes-12

Στη σύλληψη ενός 33χρονου προχώρησαν χθες το πρωί, Δευτέρα 13 Απριλίου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα, 12 Απριλίου, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 33χρονου, όπου καταγράφηκαν άσκοποι πυροβολισμοί. Μετά το συμβάν, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κάλυκες.

Κατά τη διαδικασία της προανάκρισης, ο 33χρονος φέρεται να αρνήθηκε να κατονομάσει τους δράστες της ρίψης των άσκοπων πυροβολισμών, γεγονός που οδήγησε και στην κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία. Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στην Κεφαλονιά για την 19χρονη Μυρτώ

Πάσχα με λιγότερα βαρελότα και… μολότοφ: Πώς έγινε η επιχείρηση της ΕΛΑΣ – 146 συλλήψεις και 180.000 κατασχεμένα βεγγαλικά

Ηράκλειο: Συγκάτοικοι αλληλομαχαιρώθηκαν και κατέληξαν στο κρατητήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.04.2026 14:47