Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί ΟΠΚΕ στην Κοζάνη σε γνωστό ράπερ για κατοχή ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, στα διόδια Πολυμύλου της Εγνατίας Οδού στην Κοζάνη, τα μέλη της ΟΠΚΕ προχώρησαν στη σύλληψη του ράπερ μετά από τυχαίο έλεγχο χθες (17.04.2026) το βράδυ.
Ο μουσικός φέρεται να μετέφερε με το όχημά του περίπου 7-8 γραμμάρια κοκαΐνη. Μαζί με τον τραγουδιστή, ο οποίος κατευθυνόταν προς περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας για επαγγελματικές υποχρεώσεις, συνελήφθη και άλλο άτομο, που επέβαινε μαζί του στο ίδιο αυτοκίνητο.
Διαβάστε επίσης
Κεφαλονιά: Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της Μυρτούς
Πέθανε ένας από τους ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας που διωκόταν για τη σύμβαση 717
Τέσσερις φορές ισόβια στον αστυνομικό της Βουλής – Αθώα η σύζυγός του
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.