Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Επιστρέφει στην Αθήνα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, αλλά αυτή τη φορά για ρόλο… γκεστ σε ντοκιμαντέρ. Ο -καθόλου- ευπροσδεκτος κατά την περίοδο της κρίσης, πρώην επικεφαλής του Eurogroup, δέχτηκε πρόκληση για το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ «Στο χιλιοστό».
Ο Ντάισελμπλουμ, δήμαρχος πλέον στη πόλη του Αϊντχόφεν, έκανε δεκτή την πρόσκληση και αναμένεται στην Αθήνα για το επίσημο preview για τους εκπροσώπους του Τύπου. Το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί στις 4 Μαϊου. Θα έχει ένα ενδιαφέρον πάντως να δούμε αν -και τι- θα πει για το περίφημο επεισόδιο και την συνέντευξη Τύπου με τον Γιάννη Βαρουφάκη -τότε υπουργό Οικονομικών- που είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, όπως και το τι θα έχει πει για τις επιθέσεις… αγάπης προς την Ελλάδα εκείνα τα χρόνια.
Διαβάστε επίσης:
Στον Φλωρίδη η Κοβέσι: «Δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις, ήρθαμε να δούμε ποια είναι η κατάσταση» – Προανήγγειλε… ειδήσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ» (video)
Με το βλέμμα στη Βουλή για τις άρσεις ασυλίας η κυβέρνηση – Χωρισμένοι στα τρία οι βουλευτές, φόβοι για διαρροές
Μέτρα ενίσχυσης 500 εκατ. ευρώ ανακοινώνει σήμερα ο πρωθυπουργός: Αντίδοτο στην πολιτική φθορά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.