search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.04.2026 23:44
MENU CLOSE

Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές της Πάτρα

24.04.2026 21:58
fylaki

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (24.04.26) 46χρονος κρατούμενος στο κελί του στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών.

Στο σημείο έσπευσαν γιατροί από το ιατρείο των φυλακών, καταβάλλοντας προσπάθειες για την ανάνηψή του, σύμφωνα με το tempo24.

Για αρκετή ώρα πραγματοποιήθηκε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, ο 46χρονος δεν επανήλθε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κρατούμενος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, στην Ιατροδικαστική Πάτρας.

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Τι ανέφερε η 20χρονη σύντροφος του δράστη και πρώην του θύματος – «Τον έψαχνε για να εξηγηθούν»

Γυναικοκτονία στη Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη (videos/photos)

Αθώος ο Νίκος Ρωμανός: «Δεν επιστρέφουν 17 μήνες άδικης κράτησης», λένε οι συνήγοροί του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.04.2026 23:43