search
ΣΑΒΒΑΤΟ 02.05.2026 18:48
MENU CLOSE

Τρόμος στη Ζάκυνθο: Πλοίο με πάνω από 670 επιβάτες προσέκρουσε ενώ έδενε στο λιμάνι

02.05.2026 17:11
LIMANI_PIREA

Την απαγόρευση απόπλου του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου Μάρε Ντι Λεβάντε αποφάσισε το Λιμενικό το Σάββατο (2/5), αφού προσέκρουσε ενώ προσπαθούσε να δέσει στο λιμάνι της Ζακύνθου.

Η πρόσκρουση σημειώθηκε κατά τη διαδικασία πρόσδεσης λόγω των ισχυρών ανέμων. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Κυλλήνη – Ζάκυνθος και το αντίστροφο.

Σε αυτό επέβαιναν 679 επιβάτες, 180 οχήματα, 18 φορτηγά, τέσσερα λεωφορεία , επτά δίκυκλα και έξι αυτοκινούμενα βαν.

Οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Τρεις συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης τηλεφωνικών απατών – Προσποιούνταν υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ

Ηράκλειο: Μαχαίρωσαν 57χρονο επειδή τους έριξε «πόρτα» – «Θα περάσω σε λίγο, και θα δεις τι θα πάθεις» (Video)

Σάμος: Καταδίωξη ταχυπλόου από το Λιμενικό – Μία σύλληψη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 02.05.2026 18:43