search
ΤΡΙΤΗ 12.05.2026 21:50
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί με καραμπίνες σε συμπλοκή στον δήμο Δέλτα – Τρεις τραυματίες

12.05.2026 20:57
peripoliko_elas_astynomia
φωτογραφία αρχείου

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 12/5, στον οικισμό Ρομά «Αγία Σοφία» του δήμου Δέλτα στη Θεσσαλονίκη, όταν συμπλοκή μεταξύ ατόμων κατέληξε σε πυροβολισμούς με κυνηγετικές καραμπίνες.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 17:00, υπό συνθήκες που ερευνώνται από τις Αρχές, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε στις 17:40, μετά τη μεταφορά των τραυματιών από συγγενικά τους πρόσωπα στο Κέντρο Υγείας Διαβατών.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρεις άντρες από σκάγια. Οι δύο φέρουν ελαφρά τραύματα, ενώ ο τρίτος νοσηλεύεται σε σοβαρότερη κατάσταση. Και οι τρεις διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Η αστυνομική έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: Μάχη για να κρατήσουν τη 17χρονη στη ζωή – Η κλειδωμένη πόρτα, οι μαρτυρίες και το σημείωμα που άφησε η μία πριν πέσει στο κενό με τη φίλη της

Έκθετη η αστυνομία: Ειδοποίησαν λάθος οικογένεια ότι το παιδί τους πήδηξε από την ταράτσα

Κρήτη: Το χρονικό της εκτέλεσης του 21χρονου Νικήτα – Τα νέα βίντεο-ντοκουμέντα και οι φόβοι για βεντέτα





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 12.05.2026 21:50