Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Οι αρχές της Φινλανδίας προειδοποίησαν την Παρασκευή για ύποπτη δραστηριότητα drone στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της χώρας, προκαλώντας αυξημένη επιφυλακή στις υπηρεσίες ασφαλείας.
Το αεροδρόμιο του Ελσίνκι ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε προσωρινή αναστολή της εναέριας κυκλοφορίας εξαιτίας του περιστατικού, χωρίς ωστόσο να δοθούν άμεσα περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση της απειλής ή τον αριθμό των μη επανδρωμένων αεροσκαφών που εντοπίστηκαν.
Οι φινλανδικές αρχές παρακολουθούν στενά την κατάσταση.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του αεροδρομίου ή εάν έχουν εντοπιστεί οι χειριστές του drone.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Τρεις νεκροί και 12 τραυματίες σε ουκρανική επιδρομή με drones (video)
Συγκρούσεις συμμοριών στην Αϊτή: Τουλάχιστον 78 νεκροί από το Σάββατο
ΔΟΑΕ: Ανησυχία για στρατιωτικές δραστηριότητες κοντά σε πυρηνικά εργοστάσια στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.