search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.05.2026 20:44
MENU CLOSE

Το «Σόι σου» ξεπέρασε σε τηλεθέαση τον Β’ ημιτελικό της Eurovision την Πέμπτη (14/5)

15.05.2026 19:37
tileorasi_diafimiseis_3010_1460-820_new
credit: pixabay

«Αχτύπητο» το «Σόι σου» χθες. Το νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς έστειλε τον δείκτη τηλεθέασης στο 11,2%, ξεπερνώντας την επίδοση της απευθείας μετάδοσης του Β’ ημιτελικού της Eurovision, και ήταν πρώτη επιλογή των τηλεθεατών.

Χθες εξάλλου ήταν από τις σπάνιες φορές της φετινής σεζόν που έκαναν την εμφάνισή τους δύο εκπομπές στο Top 10 με διψήφια ποσοστά τηλεθέασης η κάθε μία.

Όπως θα διαπιστώσετε με μια παρατήρηση στις εκπομπές και τις επιδόσεις τους, καταγράφεται μια έντονη -και με κάποιες διακυμάνσεις- κινητικότητα στο περιεχόμενο του Alpha από το απόγευμα και έπειτα.

Τα «δυνατά χαρτιά» του Mega χθες ήταν αφενός οι σειρές του prime time, ιδίως η σειρά «Μια νύχτα μόνο» και το απογευματινό μαγκαζίνο «Live news».

Διαβάστε επίσης:

Δεν χαμπαριάζει από Eurovision και τέτοια ο Alpha – Πάλι την υψηλότερη τηλεθέαση είχε την Πέμπτη (14/5)

Eurovision 2026: «Αkyla, φέρτο!» – Η εμφάνιση… έκπληξη του Πορτοσάλτε από τη Βιέννη

CBS: Κολμπέρ και Λέτερμαν λίγο πριν το φινάλε του «The Late Show» πέταξαν έπιπλα του σκηνικού της εκπομπής από ταράτσα





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.05.2026 20:42