Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τη Δανάη Μπάρκα συνάντησαν στο αεροδρόμιο οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών.
Στη διάρκεια των δηλώσεών της, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση.
Σε ερώτηση που δέχτηκε για τον γάμο της, η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Έχουμε πολλά να ετοιμάσουμε. Γενικά είμαι πάρα πολύ χαλαρή. Οι φίλες μου, μού έλεγαν χθες ότι έχουν πιο πολύ άγχος από εμένα. Όλα μια χαρά. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα έρθουν άνθρωποι που αγαπάμε και μας αγαπάνε, και νομίζω ότι το πιο σημαντικό σε τέτοια πάρτι, είναι αυτό».
Επιπλέον, η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε ότι: «Ο γάμος δεν θα γίνει στη Μεσσήνη. Δεν μπορώ να σου πω το πού. Αλλά όπου και να γίνει, ωραία θα είναι. Στείλτε εσείς θετική ενέργεια. Μετά το γάμο θα γίνει πάρτι. Θα έρθουν τόσοι άνθρωποι και θα τους αφήσω έτσι; Να μην χορέψουμε λίγο; Να μην διασκεδάσουμε;».
«Χαίρομαι, γιατί έχω πολύ καλούς φίλους και δεν λένε τίποτα», σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.
Διαβάστε επίσης:
«Emily in Paris»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στη Μύκονο με Λίλι Κόλινς και Λούκας Μπράβο (Videos)
Kendall Jenner και Jacob Elordi μαζί σε «ερημική» παραλία της Χαβάης (photo)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.