search
ΠΕΜΠΤΗ 21.05.2026 20:35
MENU CLOSE

Όλυμπος: Χτενίζουν τις χαράδρες για τον 25χρονο Ισπανό ορειβάτη – Επιχείρησε να ανέβει στην κορυφή χωρίς εξοπλισμό

21.05.2026 20:04
olympus

Τις χαράδρες χτενίζουν τα μέλη της πυροσβεστικής για να εντοπίσουν τον 25χρονο Ισπανό ορειβάτη που αγνοείται στον Όλυμπο.

Ο Ισπανός ορειβάτης αποφάσισε να ανέβει μόνος του στην κορυφή του Όλυμπου, παρά το γεγονός ότι δεν είχε τον κατάλληλο εξοπλισμό. Το στίγμα του έδωσαν τουρίστες που τον είδαν στα 2.800 μέτρα.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 18 πυροσβέστες της 2ης και 8ης ΕΜΑΚ με δύο εθελοντές και τρία drone.

Το έργο των δυνάμεων της πυροσβεστικής δυσχεραίνουν οι καιρικές συνθήκες επάνω στον Μύτικα, καθώς μεταβάλλονται διαρκώς με έντονη ομίχλη και πολλά χιόνια.

Οι πυροσβέστες θα διανυκτερεύσουν στο καταφύγιο «Αγαπητός» και θα ξεκινήσουν αύριο και πάλι τις έρευνες. 

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός στα Χανιά: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός σε δύσβατη περιοχή

Πώς οι έρευνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεσκέπασαν μεγάλο κύκλωμα κοκαΐνης στην Κρήτη: Οι φαμίλιες που λειτουργούσαν σαν προμηθευτές και τα βαποράκια 

ΕΔΕ για τον αναισθησιολόγο του Ογκολογικού Νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι που ζητούσε φακελάκι – Το ντροπιαστικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 21.05.2026 20:35