search
ΔΕΥΤΕΡΑ 25.05.2026 22:05
MENU CLOSE

Για «σκοπιμότητα» πίσω από την παρέμβαση του Αρείου Πάγου μιλά η δικηγόρος του Γιωτόπουλου 

25.05.2026 20:59
alexandros-giotopoulos (1)

Αίτημα αναίρεσης κατά της απόφασης αποφυλάκισης του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου μετά από 24 χρόνια άσκησε ο Άρειος Πάγος.

Το δικαστικό συμβούλιο θα συνεδριάσει τον Ιούνιο ώστε να αποφασίσει το μέλλον του 82χρονου Γιωτόπουλου.

Η δικηγόρος του αρχηγού της 17 Νοέμβρη Βασιλική Καμηλάρη δήλωσε ότι βλέπει σκοπιμότητα πίσω από την παρέμβαση του Αρείου Πάγου και ότι θα ενημερωθεί τις επόμενες μέρες για την υπόθεση.

Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος ένα χρόνο πριν ολοκλήρωση της ποινής του, λόγω καλής διαγωγής.

Διαβάστε επίσης

Ρατσιστική επίθεση σε τρανς γυναίκα στην Καλλιθέα: Της πέταξαν αυγά και προσπάθησαν να την παρασύρουν με το αμάξι 

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: O Άρειος Πάγος άσκησε αίτημα αναίρεσης της αποφυλάκισής του – Τον Ιούνιο αποφασίζει το δικαστικό συμβούλιο

Αναστάτωση στο Στρατιωτικό νοσοκομείο 414: Έπεσε ασανσέρ και τραυματίστηκε κλειδούχος του ΟΣΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25.05.2026 22:05