Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στιγμές αγωνίας βίωσε μια γυναίκα από το Καινούργιο Αγρινίου, η οποία νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, ύστερα από δάγκωμα φιδιού μέσα στο σπίτι της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kainourgiopress, η γυναίκα δεν αντιλήφθηκε πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό, καθώς δεν είδε ποτέ το φίδι. Το μόνο που διαπίστωσε ήταν το τραύμα από το δάγκωμα.
Αμέσως μετά το συμβάν μεταφέρθηκε με ίδια μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της και της ανάγκης για εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα, κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.
Εκεί εισήχθη στη ΜΕΘ, ωστόσο ευτυχώς η κατάσταση της παρουσίασε βελτίωση και πλέον συνεχίζει τη νοσηλεία της σε κλινική του νοσοκομείου.
Διαβάστε επίσης:
Καλλιθέα: Επίθεση νεαρών σε ανήλικους – Δύο τρυματισμοί και επτά συλλήψεις
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.