search
ΤΡΙΤΗ 26.05.2026 11:20
MENU CLOSE

Μυτιλήνη: Θρήνος για τους δύο έφηβους που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Η στιγμή που η μηχανή τους χτύπησε σε κράσπεδο και κολώνα (video)

26.05.2026 10:19
mytilini new

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Μυτιλήνης από τον θάνατο δύο αγοριών ηλικίας 16 και 18 ετών σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Παναγιούδας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα δύο παιδιά που έχασαν τη ζωή τους ήταν φίλοι, με το δυστύχημα να σημειώνεται κατά την επιστροφή τους για την πόλη της Μυτιλήνης από παραλία στην περιοχή Θερμή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, η μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο παιδιά – από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες – εξετράπη της πορείας της σε μια αριστερή στροφή με αποτέλεσμα πρώτα να προσκρούσει σε κράσπεδο και μετά σε κολώνα φωτισμού.

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ότι μαζί με τη μηχανή στην οποία επέβαιναν ο 16χρονος και ο 18χρονος ήταν και άλλα δύο δίκυκλα τα οποία κατάφεραν να πάρουν κανονικά τη στροφή.

Διαβάστε επίσης

Βρέθηκε στο κυλικείο του Κρατικού Νίκαιας το μηχάνημα υπερήχων αξίας 25.000 ευρώ που είχε εξαφανιστεί

Κρήτη: Γαλλίδα κατήγγειλε βιασμό μετά από διασκέδαση σε beach bar

Κρήτη: Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 29χρονος – Χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 26.05.2026 11:18