Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Άνοιξαν οι ουρανοί το απόγευμα της Πέμπτης στα δυτικά προάστια της Αττικής, αλλά και σε περιοχές της υπόλοιπης χώρας, παρά την έντονη ζέστη και την ηλιοφάνεια από το πρωί.
Σύμφωνα με αναφορές και βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, έντονες βροχοπτώσεις είχαμε σε Καματερό, Περιστέρι και Πετρούπολη, αλλά και στα Σεπόλια.
Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για αρκετά μπουμπουνητά σε Μοσχάτο, Ηλιούπολη, Παγκράτι και Νέα Σμύρνη, παρότι ο καιρός είναι καλός και δεν υπάρχουν σύννεφα που να δείχνουν ότι έρχεται βροχή.
Βίντεο από την ξαφνική βροχή στο Περιστέρι
Την ίδια ώρα, σφοδρές χαλαζοπτώσεις καταγράφηκαν στην Αρκαδία, αλλά και στο Αγρίνιο, με τη δεύτερη περίπτωση να μην έχει μεγάλη διάρκεια.
Όσον αφορά το Αγρίνιο, η καιρική αστάθεια που υπήρξε το απόγευμα συνοδευόταν και από ισχυρές βροχές.
Βροχές και στην Ήπειρο.
Επιπλέον, ισχυρές βροχές καταγράφηκαν και στη Ροδόπη, όπως μαρτυρά και το βίντεο.
Μάλιστα, στη Θράκη καταγράφηκε και μία άκρως εντυπωσιακή εικόνα με…βροχοκουρτίνα, όπως μπορείτε να δείτε και στην ανάρτηση του Forecast Weather.
Έντονη ήταν η βροχή και σε περιοχές της Καβάλας.
Διαβάστε επίσης:
Ικαρία: 77χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στο Καραβόσταμο
Κόρινθος: Χειροπέδες σε 26χρονη που ενημέρωνε για αστυνομικά μπλόκα μέσω Viber
Κρήτη: Τουλάχιστον 610 μετανάστες περισυλλέχθηκαν στα νότια του νησιού το τελευταίο 24ωρο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.