Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, με την ηθοποιό να αποκλεί το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου στο στο μέλλον, καθώς -όπως τόνισε- δεν επιθυμεί να κάνει άλλα παιδιά.
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show», δήλωσε περήφανη μαμά, ενώ αναφερόμενη στην καθημερινότητα με τα παιδιά της, τόνισε ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί τους με τους τρεις τους να αποτελούν μια «πολύ καλή ομάδα».
«Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, δεν θέλω να κάνω άλλα παιδιά. Τα παιδιά μου είναι αυτά και είμαι πάρα πολύ περήφανη μαμά. Απολαμβάνω την παρέα τους, περνάμε τέλεια οι τρεις μας. Κάνουμε πολύ ωραία πράγματα. Τους αρέσουν οι βόλτες, όπως και στη μαμά τους, πάνε παντού, έχουν καλομάθει. Έχουμε πολύ έντονη κοινωνική ζωή, είμαστε πολύ καλή ομάδα» είπε, επισημαίνοντας ότι απολαμβάνει την καθημερινότητα με τα παιδιά της.
Η ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο γιους με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά. Οι δύο τους υπήρξαν παντρεμένοι για δέκα χρόνια και τον Νοέμβριο του 2022 έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Διαβάστε επίσης:
Άννα Κουρή: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της στη Μύκονο (Video/Photos)
Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη: «270.000 ευρώ πρόστιμο για εγκατάλειψη ζώων και σε εμένα 39.000 ευρώ αποζημίωση για το τροχαίο με τον Παντελίδη»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.