Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αυστραλίας της Ν.Δ. Θανάσης Τσουχαντάρης, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης.
Όπως αναφέρει στην επιστολή της παραίτησής του ο επιφανής Έλληνας ομογενής, «Η σηµερινή Νέα Δηµοκρατία, δυστυχώς για όλους εµάς που τη στηρίξαµε και την υπηρετήσαµε πιστά, απέχει αισθητά από τις αρχές και τις αξίες που γνώρισα και υπηρέτησα».
Στην επιστολή παραίτησης του ο πρώην επικεφαλής των κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ. στην Αυστραλία -μεταξύ άλλων- ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, απορρίπτει την πολιτική των «ήρεμων νερών» με την Τουρκία, κάνει λόγο για αδιαφορία απέναντι στην ελληνική ομογένεια και για ερήμωση της υπαίθρου.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσουχαντάρης ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. στις ευρωεκλογές το 2024, με σημαντική επιρροή στην ελληνική ομογένεια, καθώς πρόκειται για το «γαλάζιο» στέλεχος που άνοιξε τα περισσότερα κομματικά γραφεία στην Αυστραλία.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης προς αντιπεριφερειάρχες: Παραιτηθείτε αν θέλετε να είστε υποψήφιοι βουλευτές
Παππάς: Πετάει το «γάντι» σε Γεροβασίλη και Καλαματιανό – «Όχι» στην «διπλή πολιτική υπηκοότητα»
Μητσοτάκης για εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Αποτροπιασμός και οργή – «Θα σας βρούμε και θα σας οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.