Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΈντεκα άτομα έχουν τραυματιστεί από την φωτιά στον Ασπρόπυργο από τους οποίους οι τρεις νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, από την πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής:
Ο τελευταίος εγκαυματίας μάλιστα χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από τους πυροσβέστες για να σωθεί.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη συμβολή των οδών Μεγαρίδος και Χίου και καίει σε κατάστημα ανταλλακτικών ή σε χώρο σκραπ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι της φωτιάς προηγήθηκε έκρηξη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, εντός των εγκαταστάσεων της επιχείρησης υπάρχει φορτηγό με δεξαμενή προπανίου, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερη ανυσηχία.
Μάλιστα, λίγο μετά τις 08:30 εστάλη μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση κατοίκων από την περιοχή.
Στο σημείο επιχειρούν 75 πυροσβέστες με 20 οχηματα, 4 ειδικά οχήματα εκ των οποίων 1 βραχιονοφόρο διυλιστηρίων και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχεται από υδροφόρες ΟΤΑ.

Λόγω της πυρκαγιάς διενεργούνται οι εξής διακοπές της κυκλοφορίας:
Διαβάστε επίσης
Νεκρή 90χρονη από τη φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο – «Από στρώμα ξεκίνησε» λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης, βρήκαν τον ύποπτο (Video)
Στην Τενερίφη 1,33, στην Ελλάδα 2 ευρώ – O… μαζοχισμός των ρεκόρ με τις τιμές της βενζίνης
Φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής – Μήνυμα από το 112
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.