Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤην – προαναγγελθείσα – παραίτησή του από βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε και επισήμως ο Συμεών Κεδίκογλου.
Ο Σ. Κεδίκογλου είχε γνωστοποιήσει την απόφασή του από τις 13 Ιουλίου, τονίζοντας σε δήλωσή του ότι «δεν θα μπορούσα να απουσιάζω από το νέο εγχείρημα της ΕΛΑΣ με την οποία συντάσσομαι για να συμβάλλω και εγώ με τις δυνάμεις μου σε μια προοδευτική πατριωτική κατεύθυνση – τώρα που η ελπίδα ξαναγεννιέται».
Σημειωτέον, ότι πρώτος επιλαχών στην Εύβοια είναι ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ο οποίος είναι γραμματέας της ΕΛΑΣ και λογικά δεν θα δεχθεί την έδρα. Ακολουθεί ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αποστόλου και στη συνέχεια η Θεοδώρα Ακριώτου.
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης στην Κ.Ο.: Δώστε μου προτάσεις για τη ΔΕΘ, πάμε όλοι μαζί για την τρίτη τετραετία
O πολιτικός κόσμος για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.