search
ΤΡΙΤΗ 04.08.2026 16:42
MENU CLOSE

Σέρρες: 68χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του – Ανθρωποκτονία έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

04.08.2026 15:35
PERIPOLIKO NEW

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Θρίλερ στις Σέρρες, καθώς η αστυνομία ερευνά ως ανθρωποκτονία τον θάνατο ενός 68χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νεκρός στο διαμέρισμα του από τον γιο του.

Όπως αναφέρει το ΕΡΤNews, οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να διαπιστώσουν την αιτία θανάτου κι έστειλαν τη σορό του στο νεκροτομείο της Θεσσαλονίκης. Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν, πως το σπίτι ήταν αναστατωμένο.

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε, πως ο θάνατος του 68χρονου άνδρα οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Συγκεκριμένα, όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση, το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα από θλων όργανο, πιθανότατα σφυρί ή ματσόλα, στην κοιλιακή χώρα. Υπήρξε ακατάσχετη αιμορραγία σε όλα τα εσωτερικά όργανα που οδήγησε τον 68χρονο στον θάνατο.

Στελέχη της Υποδιεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών θα βρεθούν στο χώρο για να συλλέξουν στοιχεία για τη διερεύνηση του περιστατικού. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών.

Διαβάστε επίσης:

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο – Red Code για Αττική, Εύβοια, Λέσβο και Χίο

Ναύπλιο: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία του ψυχολόγου

Ελεύθερος με όρους ο 52χρονος υπεύθυνος του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ στη Ρέθυμνο για την φωτιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.08.2026 16:41