Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣτην Πνευμονολογική Κλινική του «Ευαγγελισμού» μεταφέρθηκε σήμερα, Παρασκευή 21/8, ο Αριστοτέλης Χαντζής, έπειτα από 58 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Όπως αναφέρει η Κοινότητα Κατειλημμένων Προσφυγικών, η κατάσταση του Αριστοτέλη Χαντζή εξακολουθεί να απαιτεί αυξημένη υποστήριξη και νοσοκομειακή φροντίδα.
«Ο Αριστοτέλης Χαντζής, μετά από 58 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μεταφέρθηκε σήμερα στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για συνέχιση νοσηλείας και περαιτέρω αντιμετώπιση των επιπλοκών λόγω του συνδρόμου επανασίτισης, της παρατεταμένης ασιτίας και της πολυήμερης νοσηλείας. Συνεχίζει να έχει αυξημένες ανάγκες υποστήριξης και νοσοκομειακής φροντίδας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Η πολυήμερη νοσηλεία του Αριστοτέλη Χαντζή συνδέεται με την απεργία πείνας που είχε πραγματοποιήσει, η οποία διήρκεσε 140 ημέρες. Μέσω της κινητοποίησής του ζητούσε τη διάσωση της Κοινότητας των Κατειλημμένων Προσφυγικών, την ακύρωση της σύμβασης από την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και την παραμονή όλων των κατοίκων των Προσφυγικών στις κατοικίες τους.
Σε απεργία πείνας για τα ίδια αιτήματα είχε προχωρήσει και η Suzon Doppagne από την Κοινότητα των Προσφυγικών για 55 ημέρες.
Διαβάστε επίσης:
Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Μεσοχώρι Μεσσηνίας
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.