Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΘλίψη στην τοπική κοινωνία της Άρτας αλλά και στον χώρο των περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ηλία Γκανιάτσα, συνιδιοκτήτη του ART TV.
Ο Ηλίας Γκανιάτσας, πατέρας τριών παιδιών, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από δύσκολη και γενναία μάχη με ασθένεια.
Η σχέση του με τα ΜΜΕ της Ηπείρου ξεκίνησε το 1993, όταν μαζί με τον πατέρα του, Χρυσόστομο, και τον αδελφό του, Χρήστο, ανέλαβαν τη λειτουργία του ART TV και, μέσα από χρόνια προσωπικής προσπάθειας και αδιάκοπης δουλειάς, κατάφεραν να διευρύνουν σημαντικά την παρουσία του σταθμού.
Το ART TV εξελίχθηκε σε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα περιφερειακά τηλεοπτικά μέσα, με παρουσία και απήχηση σε μεγάλο μέρος της Βορειοδυτικής Ελλάδας.
Ο Ηλίας Γκανιάτσας δεν περιορίστηκε, όμως, στα διοικητικά του καθήκοντα. Για περίπου τρεις δεκαετίες βρέθηκε σε διαφορετικά πόστα, συμμετέχοντας ενεργά στην καθημερινή λειτουργία του σταθμού. Εργάστηκε ως τεχνικός, παρουσίασε εκπομπές και ασχολήθηκε με τον ραδιοφωνικό σταθμό Power FM, συμβάλλοντας σημαντικά στον εκσυγχρονισμό του.
Άνθρωπος με έντονη παρουσία, αγάπη για τη δημοσιογραφία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τεχνολογία, παρέμεινε ενεργός ακόμη και σε περιόδους κατά τις οποίες ο χώρος των Μέσων Ενημέρωσης αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες.
Ο Δήμος Ζηρού εξέφρασε «τη βαθιά του θλίψη για την πρόωρη απώλεια του Ηλία Γκανιάτσα, μιας ξεχωριστής παρουσίας στον χώρο της περιφερειακής ενημέρωσης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών».
»Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, ο Ηλίας Γκανιάτσας συνέδεσε την επαγγελματική του πορεία με το ART TV, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την καθιέρωσή του ως ενός σημαντικού τηλεοπτικού μέσου της Ηπείρου και της Βορειοδυτικής Ελλάδας.
Με συνέπεια, δημιουργικότητα και διαρκές ενδιαφέρον για την εξέλιξη της ενημέρωσης και της τεχνολογίας, υπηρέτησε τον χώρο από διαφορετικές θέσεις, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης», ανέφερε στο μήνυμά του απευθύνοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους τους αλλά και «τους συνεργάτες και στην οικογένεια του ART TV».
Διαβάστε επίσης:
Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)
ΗΠΑ: 400 εκατ. δολάρια θα πληρώσει το TikTok για τη συλλογή προσωπικών δεδομένων παιδιών
Οι Αντζολέτος και Καντέλης διάδοχοι του Τσίμα στον Σκάι, η Ράνια Τζίμα στο Mega fm, οι Τσεκούρας, Μούσιος αντί Χρηστίδου, ο Μπογδάνος πάει Real
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.