search
ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 10:01
MENU CLOSE

Γιώργος Μαζωνάκης: Στη μία το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στο «παιδί της νύχτας» – Πλήθος κόσμου στην «παλιά του γειτονιά» (Videos/Photos)

14.09.2026 09:31
kidia-mazonaki-new
pontiki icon Takeaways by to pontiki AI
  • Σήμερα 14 Σεπτεμβρίου τελείται στη Νίκαια η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας.
  • Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην περιοχή για να αποχαιρετήσει τον καλλιτέχνη, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.
  • Κατά τη διάρκεια της χθεσινής λαϊκής αγρυπνίας, θαυμαστές και συνεργάτες του εκλιπόντος απέτισαν φόρο τιμής με συγκινητικές εκδηλώσεις σεβασμού.
  • Η αστυνομία έλαβε ειδικά μέτρα στην ευρύτερη περιοχή του ναού για την αποφυγή συνωστισμού λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου.

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Στη Νίκαια, την περιοχή όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, θα πραγματοποιηθεί σήμερα (14/9) η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη με συγγενείς, συναδέλφους και αμέτρητους θαυμαστές του καλλιτέχνη να φθάνουν στην «παλιά του γειτονιά» για το ύστατο χαίρε.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στη μία το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας. Ακολούθως, η σορός του θα μεταφερθεί στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου θα γίνει η ταφή, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Λαοθάλασσα στη λαϊκή αγρυπνία στη Νίκαια

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που σημειώθηκαν χθες Κυριακή στη Νίκαια, όταν φθάνοντας στον ναό η σορός του καλλιτέχνη, πλήθος κόσμου φώναζε «Αθάνατος», τραγουδώντας με δάκρυα στα μάτια τις επιτυχίες του.

«Το παιδί μου» – Κατέρρευσε η μητέρα του όταν είδε το φέρετρο

Η στιγμή που το φέρετρο έφτασε στην είσοδο της εκκλησίας η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, κατέρρευσε αντικρύζοντας το φέρετρο του παιδιού της.

Χιλιάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας είχαν κατακλύσει τον χώρο του ναού πολύ πριν από την άφιξη της σορού και την εκκίνηση της αγρύπνιας, περιμένοντας υπομονετικά υπό τους ήχους τραγουδιών του ερμηνευτή, ενώ η αστυνομία είχε λάβει μέτρα στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τον Ι.Ν., ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Συγκίνησε ο πρώτος βιολιστής του Μαζωνάκη

Ο παπά-Στρατής, που είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαζωνάκη στα πρώτα βήματα της καριέρας του ως βιολιστής, θέλησε να αποχαιρετήσει με έναν ιδιαίτερο συγκινητικό τρόπο τον τραγουδιστή, παίζοντας στο βιολί του το «Μου λείπεις», αποτίοντας φόρο τιμής στον καλλιτέχνη.

Η Νίκαια χθες έμεινε ξάγρυπνη. Τα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη έπαιζαν μέχρι το πρωί, ενώ τα πλήθη εξακολουθούν να εισέρχονται στην εκκλησία για να τον αποχαιρετήσουν, να του αφήσουν ένα λουλούδι και να τον συντροφεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Διαβάστε επίσης:

Τανάγρα: Τα σενάρια για τη συντριβή του Phantom – Πού εστιάζουν οι έρευνες της Πολεμικής Αεροπορίας

Σαν σήμερα το 1999, η αεροπορική τραγωδία με το πρωθυπουργικό Φάλκον – Ο χαμός του Γιάννου Κρανιδιώτη

Ανάβυσσος: Δύο συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στο beach bar – Αναζητείται ο Αλκέτ Ριζάι (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 10:01