search
ΤΡΙΤΗ 29.09.2026 16:36
MENU CLOSE

Πλημμυρίζει το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δράμας όταν βρέχει (Video)

29.09.2026 15:42
drama-therapeftirio-vroxi

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ομπρέλες, κουβάδες και πανιά για το πάτωμα επιστρατεύει το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δράμας, όταν βρέχει, αφού τα νερά μπαίνουν από την οροφή σε θαλάμους των ασθενών, στους διαδρόμους και στις κλινικές.


Όπως αποκαλύπτει σε σχετικό video ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος: «Αυτή είναι η κατάσταση σε ημέρα μιας φθινοπωρινής βροχής στο θεραπευτήριο χρονίων παθήσεων Δράμας, το οποίο φιλοξενεί 48 περιθαλπόμενους και ανήκει στο Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής.».


Για ευνόητους λόγους οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την κατάσταση μόνο από τους κοινόχρηστους χώρους και όχι από τους θαλάμους περιθαλπόμενων.


Οι εργαζόμενοι τις ημέρες που βρέχει σπεύδουν, με κίνδυνο ατυχήματος, μέσα στα νερά που μπαίνουν από παντού να τοποθετήσουν κουβάδες και πανιά, για να προστατέψουν τους ίδιους και τους περιθαλπόμενους που είναι περιπατητικοί για να μην γλιστρήσουν.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ: «Η Διοίκηση του Κ.Κ.Π. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης αντί να συνεργαστεί με το πρωτοβάθμιο σωματείο εργαζομένων για να αντιμετωπίσουν από κοινού τα προβλήματα που υπάρχουν και προκύπτουν καθημερινά, αναλώνεται σε παρεμβάσεις στα εσωτερικά του σωματείου, στον “έλεγχο “του καταστατικού του και σε παρεμβάσεις στην εσωτερική λειτουργία του συνδικαλιστικού οργάνου, καταστρατηγώντας τις διατάξεις του Ν.1264/82 με ένα από τα αποτελέσματα αυτής της τακτικής εργαζόμενοι και περιθαλπόμενοι να κυκλοφορούν με ομπρέλες μέσα στο ίδρυμα…» όπως αναφέρει σε ανάρτησή του και καταλήγει ζητώντας να παρέμβει το Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής.

Διαβάστε επίσης:

Ερρίκος Ντυνάν: Ο ακαδημαϊκός Γεώργιος Χρούσος στην πρεμιέρα του μοριοδοτούμενου εκπαιδευτικού προγράμματος

Διατροφή: Πέντε τροφές που «προστατεύουν» την καρδιά και ρίχνουν τη χοληστερόλη

Πρόστιμο 25.000 εύρω στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη για διαρροή προσωπικών στοιχείων 2.820 ασθενών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 29.09.2026 16:36