Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣτην άσκηση βαρύτατης ποινικής δίωξης κατά του 22χρονου και του 18χρονου συνεργού του για την δολοφονική επίθεση σε βάρος 32χρονου στην Ελευσίνα, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Συγκεκριμένα, στον 22χρονο και τον 18χρονο που με βάση πληροφορίες είναι μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης Propatria, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, οπλοφορία και οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Μετά την άσκηση της δίωξης οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν ενώπιον τακτικού ανακριτή, από τον οποίο έχουν δικαίωμα να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία.
Υπενθυμίζεται πως ο 18χρονος παραδόθηκε παρουσία δικηγόρου το απόγευμα του Σαββάτου (10/10) ενώ ο 22χρονος είχε παραδοθεί το βράδυ της Παρασκευής (9/10).
Διαβάστε επίσης:
Συνελήφθη 15χρονος για πορνογραφία ανηλίκων αφού ανάρτησε τροποποιημένη φωτογραφίας 14χρονης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.