search
ΣΑΒΒΑΤΟ 07.11.2026 16:16
MENU CLOSE

Πάρ΄ ολίγον τραγωδία στη Δραπετσώνα: Πεύκο έπεσε δίπλα σε κοριτσάκι μέσα σε παιδική χαρά (Video)

07.11.2026 15:55
dendro (1)

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ένα σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα σε παιδική χαρά στη Δραπετσώνα στις 13:20 το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ένα δέντρο που βρισκόταν εντός του χώρου, έπεσε δίπλα σε ένα κοριτσάκι που έπαιζε αμέριμνο.

Οι φωνές της μητέρας της, κινητοποίησαν το παιδί, που πρόλαβε να απομακρυνθεί την τελευταία στιγμή. Το δέντρο άρχισε να σπάει κι ο θόρυβος κινητοποίησε τους γονείς που απομάκρυναν εγκαίρως τα παιδιά τους.

Πρόκειται για ένα πεύκο το οποίο έσπασε στη βάση του κι έπεσε πάνω στις κούνιες και την τραμπάλα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιο από τα έξι-επτά παιδιά που έπαιζαν εκείνη την ώρα και τους συνοδούς τους.

Διαβάστε επίσης:

Χειροπέδες σε 6 απατεώνες που προσποιούνταν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ με λεία άνω των 565.000 ευρώ

Εργατικό δυστύχημα στην Πάτρα: 59χρονος που καταπλακώθηκε από λαμαρίνες και έχασε τη ζωή του

Επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη: «Ζει από θαύμα, μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναπάει», λέει η μητέρα του φοιτητή που δέχθηκε μολότοφ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 07.11.2026 16:13