search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:38
MENU CLOSE

Η «χλιδάτη» μαφία διαρρηκτών που «χτυπούσε» διάσημους – Είχαν βίλες, Ferrari και Porsche!

02.11.2016 13:52
Θεσπρωτία: Άγνωστος πυροβόλησε κατά αστυνομικών για ναρκωτικά - Media

 

Δύο εγκληματικές οργανώσεις που διαρθρώνονται σε πολλές υποομάδες, τα μέλη των οποίων διέπρατταν ληστέιες και κλοπές-διαρρήξεις σε όλη τη χώρα, εξαρθρώθηκαν σε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών ανά την επικράτεια, σε Αττική, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας.

Τα μέλη της συμμορίας έκαναν πολυτελή ζωή, έμεναν σε βίλες και κυκλοφορούσαν με πολυτελή αυτοκίνητα, όπως Ferrari και Porsche, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν κλέψει από τα σπίτια των θυμάτων τους.

Η συμμορία δρούσε με πληροφοριοδότες στα σπίτια που είχαν βάλει στο στόχαστρο.

Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί και κατασχεθεί μεγάλα χρηματικά ποσά, χρυσές λίρες, κοσμήματα, όπλα και δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία από τις δύο συμμορίες είναι η σπείρα των Ρομά που είχε σαρώσει δεκάδες σπίτια διασήμων, μεγαλογιατρών και επιχειρηματιών στην περιοχή των Βορείων προαστίων. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και τα σπίτια της δημοσιογράφου, Ηρώς Καριοφύλλη, και της τραγουδίστριας, Άννας Βίσση.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν συλληφθεί περισσότερα από 30 μέλη των εγκληματικών οργανώσεων και έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 50 έρευνες σε οικίες και χώρους απόκρυψης κλοπιμαίων. 

Οι έρευνες συνεχίζονται και μετά την ολοκλήρωσή τους θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:38