search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:57
MENU CLOSE

Απίστευτο: Τον πέταξαν από το αεροπλάνο επειδή η πτήση είχε περισσότερους επιβάτες (Video)

10.04.2017 16:07
Απίστευτο: Τον πέταξαν από το αεροπλάνο επειδή η πτήση είχε περισσότερους επιβάτες (Video) - Media
 
Σκηνές «ροντέο» εκτυλίχθηκαν μέσα σε αεροσκάφος, όπου ένας επιβάτης πετάχθηκε κυριολεκτικά με τις κλωτσιές έξω από το αεροπλάνο.
 
Τα προβλήματα στην πτήση της United Airlines από το Σικάγο στην Λούισβιλ άρχισαν όταν οι αεροσυνοδοί ζήτησαν από τέσσερις επιβάτες να εγκαταλείψουν το αεροπλάνο ώστε υπάλληλοι της εταιρείας να πετάξουν με τη συγκεκριμένη πτήση και να προλάβουν τις άλλες πτήσεις, στις οποίες θα εργάζονταν.
 
Η εταιρεία υποστηρίζει ότι προσέφερε στους επιβάτες 400 δολάρια και μια δωρεάν διανυκτέρευση και ότι στη συνέχεια διπλασίασε την αποζημίωση στα 800 δολάρια, λέγοντας ότι αν κανείς επιβάτης δεν δεχθεί, ένας υπολογιστής θα επιλέξει τυχαία τέσσερις επιβάτες που θα ταξίδευαν την επόμενη ημέρα.
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, δύο έφυγαν οικειοθελώς, ωστόσο ένας επιβάτης ισχυρίστηκε ότι είναι γιατρός και ότι θα ταξίδευε οπωσδήποτε με τη συγκεκριμένη πτήση. Τότε η εταιρεία κάλεσε άνδρες ασφαλείας οι οποίοι διά της βίας πέταξαν τον επιβάτη από την πτήση.
 
Τα βίντεο πραγματικά σοκάρουν:
 


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:57