search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:57
MENU CLOSE

Σκάνδαλο-«βόμβα» στην οικογένεια Καρντάσιαν – Απιστίες και αμαρτίες (Photos, Video)

11.04.2018 14:42
Σκάνδαλο-«βόμβα» στην οικογένεια Καρντάσιαν - Απιστίες και αμαρτίες (Photos, Video) - Media

 

Ένα σκάνδαλο μεγάλων διαστάσεων συγκλονίζει την οικογένεια Καρντάσιαν και προκαλεί πραγματικό «χαμό» στα ΜΜΕ καθώς περιλαμβάνει τα πάντα: σεξ, απιστίες και αποκαλύψεις.

Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ώρες, η Khloe Kardashian έπεσε θύμα απιστίας, καθώς ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Tristan Thompson, φαίνεται ότι είχε έντονη έφεση στον… ποδόγυρο.

Κι όχι μόνον αυτό, αλλά ο Thomson έμπλεξε με μια stripper, ονόματι Lani Blair, με την οποία ο σύντροφος της Khloe Kardasian πέρασε αρκετές ώρες, τόσο σε strip club όσο και σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όχι μία και δύο, αλλά πολλές φορές τους τελευταίους μήνες.

Το TMZ μάλιστα, δημοσιεύει και video όπου δείχνει τον Thompson να φιλάει την Βlair, μάλλον τον περασμένο Οκτώβριο, εκτιμώντας ότι τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ήδη η πρώην του Thompson και μητέρα του πρώτου του παιδιού, Jordan Craig, στηρίζει την Khloe όπως και η Amber Rose, ενώ η ίδια η απατημένη ακόμα δεν έχει δώσει την απάντησή της ούτε έχει κάνει κάποιο σχόλιο. Αναμένεται, πάντως, έντονη συνέχεια.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:57