search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:15
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Περιοριστικά μέτρα και στο γηροκομείο στο Μοσχάτο

31.08.2020 14:42
Σοβαρή καταγγελία:  Απέκρυπταν για καιρό τα κρούσματα στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι (Video) - Media
 
Στη λήψη περιοριστικών μέτρων, στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Η Μεγαλόχαρη», που εδρεύει στη διεύθυνση Χρυσοστόμου Σμύρνης 120 στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου Αττικής, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, προχωρά η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε νοσηλεύτρια.
 
Τα μέτρα είναι τα εξής:
 
– Αναστέλλεται η δυνατότητα εισόδου και εξόδου στο ανωτέρω μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων, εξαιρουμένου του προσωπικού της μονάδας.
 
– Η τροφοδοσία και η παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.), στην ανωτέρω μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων θα γίνεται από τους προμηθευτές, χωρίς δυνατότητα εισόδου τους σε αυτό, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.
 
– Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (Γ.Α.Δ.Α.) θα αναλάβει την επιτήρηση και ανάληψη κάθε αναγκαίας ενέργειας για τη διασφάλιση της εφαρμογής της παρούσας στην ανωτέρω μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων.
 
Τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν από 31-08-2020 και ώρα 18.00 και έως την έκδοση των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν στους φιλοξενούμενους και στο προσωπικό της μονάδας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06