search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:53
MENU CLOSE

Τι έδειξε το exit poll του CNN

03.11.2020 23:48
Τι έδειξε το exit poll του CNN  - Media

 

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο exit poll από το CNN με ευρήματα ανά Πολιτεία για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, στη 1 π.μ. με το που έκλεισαν οι πρώτες κάλπες. 

Σύμφωνα με το CNN, που δεν παρουσίασε ποσοστά υποψηφίων, τα οικονομικά προβλήματα και οι φυλετικές ανισότητες αποτελούν τα δυο πιο σημαντικά ζητήματα για τους ψηφοφόρους των ΗΠΑ. Το ίδιο exit poll έδειξε ότι η πανδημία της COVID-19 έρχεται στην τρίτη θέση.

Το 34% των ερωτηθέντων επικεντρώνεται κυρίως στην οικονομική κατάσταση της χώρας, το 21% θεωρεί τις φυλετικές ανισότητες ως το κύριο ζήτημα της προεδρικής εκστρατείας και το 18% στην πανδημία.

Στην ίδια δημοσκόπηση, το 51% των ψηφοφόρων αξιολογεί αρνητικά τις πολιτικές επιλογές του Ντόναλντ Τραμπ για την πανδημία. Το 48% τον στηρίζει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07