search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:43
MENU CLOSE

Σε καραντίνα ο Γιώργος Παπαδάκης – Βγήκε με Skype στην εκπομπή του (Video)

04.11.2020 06:54
Γιώργος Παπαδάκης: «Θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο» (Video) - Media

 

Μέσω Skype, από το σπίτι του, καλημέρισε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Τρίτης, καθώς  -όπως αποκάλυψε- ήρθε σε έμμεση επαφή με κρούσμα κορωνοϊού.

Στο πλατό ήταν ο Γιώργος Γρηγοριάδης και ο Παναγιώτης Στάθης, καθώς από την εκπομπή απουσίαζε και η δημοσιογράφος Χρύσα Φώσκολου.

«Να εξηγηθούμε γιατί τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους. Είμαστε σε μια μικρή καραντίνα λόγω έμμεσων επαφών. Ήρθε και σε εμάς. Για κάποιες μέρες, ακολουθώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ… Κάναμε τεστ χθες και ήμασταν αρνητικοί. Θα κάνουμε και σήμερα. Μια ομάδα 5-6 συνεργατών – γιατί και η Χρύσα δε θα είναι μαζί σας – που είχαμε έμμεση επαφή, είμαστε σύμφωνα με το πρωτόκολλο σε καραντίνα. Μου λείπει το στούντιο, μου λείπει ο Γιώργος αλλά είμαι χαρούμενος που έχω εσένα Παναγιώτη» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης στην έναρξη της εκπομπής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:42