search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:16
MENU CLOSE

Αντέλ: Τα βρήκε με τον πρώην σύζυγό της για την τεράστια περιουσία

22.01.2021 19:07
Αντέλ: Τα βρήκε με τον πρώην σύζυγό της για την τεράστια περιουσία - Media
 
Προς το τέλος του φαίνεται ότι βαδίζει το διαζύγιο της διάσημης τραγουδίστριας Αντέλ και του πρώην συζύγου της Σάιμον Κονέτσκι, με τον οποί χώρισε το 2019, μετά από οκτώ χρόνια συμβίωσης και γάμου.
 
Η Αντέλ, που με τον Κονέτσκι έχει ένα γιο 8 χρονών, τον Άντζελο Άντκινς, έκανε αίτηση διαζυγίου στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2019 και κάποιες αποφάσεις αναμένονταν στις 15 Ιανουαρίου.
 
Στο επίκεντρο των αποφάσεων φαίνεται ότι βρίσκεται η περιουσία ύψους 140 εκατ. λιρών της τραγουδίστριας, εκ των οποίων τα 34,7 εκατ. αφορούν σε ακίνητα.
 
Ο Σάιμον Κονέτσκι, ο οποίος έχει σπουδάσει στο Ήτον, είναι επιχειρηματίας στον χώρο της φιλανθρωπίας και εκτιμάται ότι έχει περιουσιακά στοιχεία που φθάνουν τα δύο εκατομμύρια λίρες.
 
Ένα δεύτερο ζητήμα φαίνεται ότι αφορά το παιδί του ζευγαριού, καθώς οι πληροφορίες τους θέλουν να ζητούν και οι δύο συνεπιμέλεια.
 
Δικαστήριο του Λος Άντζελες έκρινε ότι το αποτέλεσμα του διακανονισμού θα παραμείνει μυστικό, ωστόσο, το ζευγάρι θα πρέπει να αναμείνει λίγο ακόμα, μέχρι οι αποφάσεις να υπογραφούν από τον δικαστή.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09