search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Κώστας Αρζόγλου για Κιμούλη: «Είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση» (Video)

31.01.2021 09:11
Κώστας Αρζόγλου για Κιμούλη: «Είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση» (Video) - Media

 

Για τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου, μετά τη δημόσια τοποθέτηση της πρώην συζύγου του, Έλενας Ακρίτα, για την εμπειρία της συνεργασίας τους και τους εξουσιαστές του σανιδιού. 

Η ατάκα της δημοσιογράφου -«ήταν σαν να έπεσε η χούντα»- για τη λήξη της συνεργασίας των δύο ανδρών προκάλεσε αίσθηση και η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» επικοινώνησε με τον ίδιο τον Κώστα Αρζόγλου για να τοποθετηθεί. 

Παραδέχτηκε ότι βρέθηκε σε δίλημμα για το αν έπρεπε να πάρει θέση αλλά το γεγονός ότι δεν επιθυμεί να «γυρίσουμε σε μία νοοτροπία παλιών δεκαετιών όπου τα αγόρια θεωρούνταν τρέχα γύρευε και οι γυναίκες πόρνες» τον έκανε να αφήσει πίσω του κάθε ενδοιασμό.

Αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στις δυσκολίες που βίωσε στην παράσταση «Ζητείται τενόρος» και έκανε λόγο για πράξεις που μπορεί να μην είναι ποινικά κολάσιμες αλλά πάντα δημιουργούσε το πιο ασφυκτικό κλίμα για τους συνεργάτες του.

«Σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα»

«Αυτά που έχω να κατηγορήσω τον Γιώργο είναι μη ποινικά κολάσιμα. Είναι θέμα ατμόσφαιρας, αέρα. Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Επί μία σεζόν κάθε ημέρα πήγαινα στο θέατρο σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα», είπε. 

«Το πρόβλημα ήταν στη σκηνή. Έκανε τις σκηνές του πολύ μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως το κείμενο. Ο επιχειρηματίας τότε μας παρακαλούσε για μία εβδομάδα επέκταση του συμβολαίου. Και εγώ αρνιόμουν. Κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι», επισήμανε ο Κώστας Αρζόγλου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:47