search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:38
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, μαζί με το «Ποντίκι Art» και το «In Vitro»

18.09.2013 18:02
oldphotosprotoselido-19.91379527843.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ναζιστική επιδρομή» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το στόχο και τη διείσδυση σε σχολεία και εργατικές – λαϊκές γειτονιές. Η πρώτη δολοφονία Έλληνα δείχνει την «επόμενη μέρα». (Σελ. 3, 4, 44-45)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο
«Ναζιστική επιδρομή» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το στόχο και τη διείσδυση σε σχολεία και εργατικές – λαϊκές γειτονιές. Η πρώτη δολοφονία Έλληνα δείχνει την «επόμενη μέρα». (Σελ. 3, 4, 44-45)
 
ΣΥΡΙΖΑ: Το σχέδιο κατά της κοινωνικής κρίσης. Οι βασικές πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος όπως τις παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας. (Σελ. 6,7)
 
ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ: Ισχύς για τη Μέρκελ η υποταγή του Νότου. Με εκβιασμούς και ύπουλες απειλές η Γερμανίδα καγκελάριος προσπαθεί να κερδίσει τους ψηφοφόρους. (Σελ. 9 -11)
 
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ: Συνωστισμός «γαμπρών» εν όψει πώλησης. Η πρώτη ιδιωτικοποίηση που τραβά το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων Ελλήνων. (Σελ. 10,11)
 
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΔΑΣΗ: Τα «καίνε» με εντολή των δανειστών. Με εντολές της Task Force και της Παγκόσμιας Τράπεζας τα παραδίδουν στις ορέξεις κάθε πικραμένου. (Σελ. 51)
 
ΣΤΟ περιοδικό για την Υγεία «IN VITRO»: Οι υπερτροφές που δεν πρέπει να λείπουν από το διαιτολόγιό μας. Ακόμη: Έφτιαξαν μίνι-εγκεφάλους στο εργαστήριο / Τέσσερις στους δέκα Έλληνες πάσχουν από κάποιο χρόνιο νόσημα –  Τι δείχνει η έρευνα της ΕΣΔΥ / Όταν οι φουσκωμένοι μύες γίνονται εμμονή / Ποιοι είναι οι «δολοφόνοι» του sex;
                                                
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art»: Τα βρόντηξε ο Γ. Παπαλιός από το κέντρο Κινηματογράφου / «Τυχαίνει να είμαστε και αριστεροί» /
Γοργόνες και … δικαιώματα / Μια βόλτα στο κανάλι της Finos Film / Η κρίση «σηκώνει» κοκτέιλ / Εθνική Λυρική Σκηνή: Νοικοκυρεμένη και προσιτή / 
Ο Σωκράτης Μάλαμας στην διαδικτυακή αρένα / Νέος θεατρικός νόμος ύστερα από 77 χρόνια… / Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου: εξωστρέφεια εδώ και τώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39