27/09/2020 17:45:50

Βρε πάτε καλά;

Εδώ η αγορά έχει πιάσει πάτο -πιο πάτο βρίσκεις πετρέλαιο- και ορισμένοι στην κυβέρνηση, δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει τι γίνεται...

Ο Βαρουφάκης μοστράρεται σε παριζιάνικο περιοδικό, οι συριζαίοι τραβούν τα μαλλιά τους, όχι γιατί φωτογραφήθηκε στην ταράτσα με την θέα, ή στο πιάνο αλλά έμειναν με την απορία που βρήκε την όρεξη να ποζάρει τέτοιες μέρες.

Ο Φλαμπουράρης δίνει κάθε μια εβδομάδα συνέντευξη και τη μια λέει να δώσουμε το Ελληνικό αντιπαροχή, και την άλλη να πληρώσουμε τους δανειστές με αέρα.. κοπανιστό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων- αν λέγεται έτσι- Στρατούλης βγαίνει κάθε τρεις και λίγο με την τάδε δήλωση για τις συντάξεις, με την δείνα δήλωση για τα ταμεία.

Ο υπουργός Εξωτερικών τη μια, ότι σε δέκα χρόνια θα γίνουμε... όλοι τζιχαντιστές, την άλλη με άλλο θέμα που αφορά στις διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς κλπ, κλπ

Ο πρωθυπουργός την ώρα που έπρεπε, είπε για λιγότερα λόγια και περισσότερη δουλειά.

Ακούει κανείς;;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.